Rólam

Tenczer Zsófia vagyok, ékszerész és műtárgyvédelmi asszisztens. Játékszereket készítek mindazoknak, akik újra szeretnének egy kicsit gyerekek lenni.

2010-ben kezdtem el ékszereket készíteni a párom hatására, az ő munkáinak kiegészítéseként. Hamar kiderült, hogy mindkét szerelem mellett hosszútávon köteleződöm el, így 2011-től vállalkozóként folytattam tovább a munkámat.

Vektorgrafikus mintáimat vegyes alapanyagokon és technikákkal jelenítem meg. Sok mindent kipróbáltam már az évek során, de a legtartósabb köteléket a lézervágott elemekből készített ékszerekkel és egyéb, grafikákkal díszített kiegészítőkkel kötöttem.

Olyan izgalmas darabok készítésén dolgozom, amik azokat az embereket is megszólítják, akik amúgy közömbösek a játékos kiegészítők és az ajándéktárgyak iránt. Munkáimban igyekszem a letisztult vonalvezetés mellett minden esetben belecsempészni egy-egy olyan extra motívumot, ami jókedvre deríti a viselőjét és engem egyaránt.

Jelenleg egy gyermek és három négylábú anyukája vagyok. Az ékszerkészítés mellett a férjemmel együtt azon fáradozunk, hogy a Yune Hungary ügyfelei megkaphassák azt a szaktudást és segítséget a grafikai tervezés és kivitelezés terén, amit a hosszú évek során elsajátítottunk.


kézműves
kézműves
kisvállalkozás
kisvállalkozás
garancia
garancia